Taxi Amsterdam

Wilt u een taxi in Amsterdam? Bij Sneleentaxi zijn we gespecialiseerd in al uw vervoersbehoeften. We bieden taxi's aan in heel Nederland, dus u kunt er zeker van zijn dat we u naar Amsterdam kunnen brengen. Bereken onze ritprijs online en boek voordelig!

Taxi Amsterdam

Gratis annuleren en wijzigen

Altijd een privé-taxi

Gratis bagage mee

Online betalen

Taxi Amsterdam - een goed idee

Als je in Amsterdam rond wilt komen is een taxi het ideale vervoersmiddel. De stad is namelijk heel uitgestrekt en daardoor kan het lastig zijn om ergens te komen. Met een taxi rein je snel en eenvoudig alles uit je dagje Amsterdam. 

Je kunt namelijk naar veel verschillende plekken, die vaak ver uit elkaar liggen. Zo profiteer je optimaal van je tijd in de stad. Een taxi is ook handig als je bijvoorbeeld naar luchthaven Schiphol moet of je kantoor in de stad. Ook als je een voetbalwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA wilt zien, is een taxi yn Amsterdam aan te raden. 

Onze taxiservice rijdt 24/7 en is dus altijd beschikbaar voor jou. Het maakt niet uit waar je heen wilt, onze chauffeurs brengen je graag naar jouw bestemming toe. Kies dus voor gemak en bestel direct online een taxi via onze website Taxiam!

Taxi Amsterdam 24h/24
Amsterdam Taxi Booking

Boek nu uw Amsterdamse taxi

Als je bij Schiphol Airport, Centraal Station of Leidseplein aankomt, regel dan een Taxiam. Je kunt een taxi online reserveren en onze chauffeurs zorgen dat je veilig en op tijd aankomt.

Er zijn verschillende manieren waarop je een Taxiam kunt reserveren:

Bel ons, we helpen je graag verder.

Stuur een bericht naar het Taxiam Dispatch Center via WhatsApp.

Boek Van of naar Luchthaven - Amsterdam, Nederland

Kunt u een taxi boeken van of naar Amsterdam Airport? We hebben je gedekt! We hebben een grote vloot taxi’s die aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende reizigers kan voldoen. 

Onze prijzen zijn laag en we hanteren vaste tarieven. 

Onze taxichauffeur haalt u op van Amsterdam Airport en brengt je in een comfortabele taxi naar uw hotel.

Hoeveel kost een taxi in Amsterdam?

Wilt u de kosten van uw taxirit vooraf weten? Gebruik onze online taxitariefcalculator. Als u taxi boekt, krijgt u een vast tarief. Dit betekent dat u precies weet hoeveel u betaalt – geen verrassingen!

Het standaardtarief voor een taxi in Amsterdam is € 2,50 per kilometer. In geval van files of als de chauffeur een alternatieve route moet nemen, kan de prijs snel oplopen. Bij Taxiam bent u hiertegen verzekerd. Wij bieden een vast tarief voor al onze boekingen, zodat u altijd weet wat u gaat betalen.

Betrouwbaar lokaal taxibedrijf in Amsterdam

U kunt erop vertrouwen dat u bij Taxiam op tijd wordt opgehaald door een van onze professionele, hoffelijke chauffeurs. 

We zijn trots op het onderhouden van een grote vloot schone voertuigen en Taxiam Academy, waar onze 100+ gediplomeerde chauffeurs jaarlijkse trainingen volgen. Zo leren we elke chauffeur persoonlijk kennen. 

Als je je afvraagt wat onze klanten van ons vinden, lees dan gerust de onderstaande recensies.

Veel Gestelde Vragen

De prijs die u betaalt wordt zeker beïnvloed door de afstand van de rit. Wij bieden unieke lage tarieven per kilometer aan, in vergelijking met andere taxi bedrijven. Het tarief voor een ritje in een normale taxi is goedkoper dan een ritje in een taxibusje, maar als u uw taxi van tevoren bij ons boekt, is het verschil in kosten tussen een minivan en sedan kleiner.

In sommige gevallen betaalt de chauffeur het metertarief, dat duurder is dan onze vaste tarieven. Vraag en aanbod beïnvloeden het tarief voor dezelfde reis, afhankelijk van omstandigheden zoals het weer of het tijdstip van de dag.

Bijvoorbeeld: bij extreme weersomstandigheden neemt de behoefte aan taxivervoer snel toe, waardoor de prijs stijgt. Dezelfde reis kan ook op verschillende tijdstippen stuk goedkoper zijn.

Taxiam hanteert geen minimale of maximale reserveringstijd. Je kunt op elk moment een taxi in Amsterdam bestellen.

Taxiam geeft u de vrijheid om uw taxi op de manier te betalen die u het fijnst vindt. Wij hanteren vaste prijzen, zodat u vooraf kunt betalen met uw vertrouwde betaalmethode, zoals iDeal, Sofort of PayPal.

Als u liever ter plekke met de chauffeur betaalt, dan kan dat ook! Onze chauffeurs accepteren contante en pinbetalingen en creditcardbetalingen - en dat zonder extra kosten!

Ilias Ennajdaoui
Ilias Ennajdaoui
2021-07-29
Goed service, nette chauffeur, vriendelijke en betrouwbaar ik rij voortaan altijd bij taxiam ik raad het iedereen aan !
Call Now Button